Ouderraad

De Ouderraad (OR)

De Ouderraad van Montessorischool Elzeneind bestaat uit een groep enthousiaste en betrokken ouders van leerlingen van onze school die ca. 8 keer per jaar vergaderen. De OR is opgebouwd uit alle klassenouders (1 tot 2 ouders per groep) en enkele OR-leden die geen klassenouder zijn en heeft een vaste voorzitter, secretaris en penningmeester.

Doel

De ouderraad ondersteunt het team bij de organisatie van activiteiten en met praktische hulp en fungeert als klankbord voor ouders. Op die manier zorgen we samen voor een goede en veilige leeromgeving waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

Activiteiten

Wij organiseren samen met de school door het jaar heen verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het sinterklaasfeest, de bingo-avond, carnaval, enz. Daarnaast ondersteunen we het team met diverse hand- en spandiensten en versieren we de school. Ook de luizencontrole wordt door de OR geregeld en we dragen bij aan de verkeersveiligheid rondom de school.

Ouderbijdrage

Wij als ouderraad vinden het belangrijk dat al deze activiteiten bijdragen aan een goede sfeer binnen de school en de kinderen onderling. Om deze activiteiten te kunnen bekostigen, vragen wij elk jaar een ouderbijdrage per kind. Deze bijdrage komt zoals u begrijpt geheel ten goede van de kinderen. Voor het schooljaar 2018-2019 is deze bijdrage vastgesteld op € 37,50 per kind. 

Meer weten?

Mocht u meer willen weten of vragen/opmerkingen hebben, dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met uw klassenouder of een van de andere OR-leden, of stuur uw vraag door naar or.msbselzeneind@saamscholen.nl

Schooljaar 2018-2019

Voor het schooljaar 2018-2019 is de OR samengesteld uit de volgende ouders:

 Voorzitter

 Anja van Dinther

 Secretaris

 Blanche Driessen

 Penningmeester

 Inge van Rooij 

 

 OBA

 Kelly van Uden, Sandra Feldkamp

 OBB

 Fatima Lopez, Priscilla Kunkels

 OBC

 Amy van Niftrik

 OMB

 Inge van Rooij

 

 MBA

 Blanche Driessen, Terry Meeuwsen

 MBB

 Anouk Spaan, Latoya Keijzers 

 MBC

 Vanessa van Helvoort, Nilo Bakhshi

 MBD

 Elise Scharroo, Ingrid Janssen

 MBE

 Silke Boeijen, Femke Jilleba

 MBF

 Anja van Dinther, Fadma Zarroy

 

 BBA

 Karin van den Berg, Yvonne van de Ven

 BBB

 Chantalle van Hoek, Ciska Severijns

 BBC

 Nathalie van Hoorn, Maud van den Bogaart

 

 OR leden

 Mirjam van Reekum, Cheryl Jansen, Patricia van Aalst, Jeroen Hellemons, Macha   Vermeulen, Richel Dap